Vi har fremstillet emhætter i over tredive år

Tredive års erfaring og daglig forpligtelse for at kunne tilbyde dig kvalitet og sans for detaljer, det bedste af europæisk ekspertise. Tredive år, hvor vi har udviklet know-how og erfaring, der har gjort det muligt for os at skabe en enorm kollektion af produkter med enestående personlighed.
Tredive år, hvor teknologi og lidenskab har fusioneret, for at tilbyde dig det bedst mulige produkt. Tredive år som har gjort Falmec til sande eksperter i udvikling, og som gør vores produkter til indbegrebet af kvalitet.

Og i mere end 25 år har Gerson været skandinavisk importør af Falmec emfang til stilrene køkkener, og står som leverandør af en række enestående og innovative produkter til førende køkken- og hvidevareleverandører. Vores målsætning er at skabe værdi til både brugerne, branchen samt tidens moderne køkkener.

Teknologisk investering, stor faglig kunnen samt fleksibilitet er vort koncept. Dette betyder, at vi er i stand til at levere stadig flere og bedre emfang, både hvad angår lang levetid, lav støj og høj teknologi. Falmec er indbegrebet af design, high-tech og funktionalitet.