Gerson

har i mere end 25 år været skandinavisk importør af Falmec emfang til stilrene køkkener, og står som leverandør af en række enestående og innovative produkter til førende køkken- og hvidevareleverandører. Vores målsætning er at skabe værdi til både brugerne, branchen samt tidens moderne køkkener.

Teknologisk investering, stor faglig kunnen samt fleksibilitet er vort koncept. Dette betyder, at vi er i stand til at levere stadig flere og bedre emfang, både hvad angår lang levetid, lav støj og høj teknologi. Falmec er indbegrebet af design, high-tech og funktionalitet.

Nu også som frithængt. Model Butterfly som både væg- og frithængt. Italiensk design der bringer tankerne hen på dansk design i eksklusive musikanlæg.

Fasteel, det helt eksklusive vare­mærke, der sikrer en altid flot overflade uden fingeraftryk og snavs og som er let at renholde. Se efter Fasteel logoet, idet flere af vore modeller leveres i denne super kvalitet.

STEEL. Eksklusive italienske komfurer, high end, til den kræsne gourmet eller den professionelle kok. Model Genesi med high-tech look og model Ascot i en fransk/engelsk landkøkkenstil, er begge stilrene, med et væld af farver eller rustfrit stål at vælge imellem. Med næsten 100 år erfaring på bagen, ved Steel hvad funktionalitet, brugervenlighed samt æstetik for øjet, betyder for den enkelte kunde.

Disse flotte design-komfurer fås i et væld af udførelser og indretninger.

I 2017 vil Steel ligeledes kunne tilbyde en eksklusiv serie i farvede indbygningsovne med den nyeste teknologi combi-steam der tilfører damp til madlavningen. Desuden findes visse modeller med induktionskogesektion.

Fra Wibe præsenterer vi en af verdens bedste stiger, arkitekttegnet, i naturanodiseret aluminium, der klæder ethvert hjem. En robust og funktionel stige fylder næsten intet og med mulighed for at hænge på væggen.

Besøg gerne vort showroom i Kolding, her kan du se hele vort store program. Kontakt os venligst for aftale.

Flemming Gerson